
Το Α1 της ειδικότητας Τεχνικός μαγειρικής τέχνης - chef επισκέφτηκε την αίθουσα Μυρώνι του ξενοδοχείου Porto Platanias Hotels για να παρακολουθήσει ανοιχτό event με παρασκευή γλυκών αρτοσκευασμάτων και προτάσεις για χριστουγεννιάτικα γλυκά που παρασκευάστηκαν από την εταιρεία Κανάκης κ Κορώνη Α.Ε.
Οι εκπαιδευόμενοι, μαζί με την εκπαιδεύτρια τους κ Τζαγκαράκη Δέσποινα ,απέκτησαν μια πρώτη επαφή με τις εταιρείες και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν ,για παρασκευή αρτοσκευασμάτων και γλυκισμάτων.
Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο και τις εταιρείες για την ευκαιρία που μας έδωσαν!!